Vakumlu Az Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuk

TL 72,00/kg

Esnek, hava geçirmez poşetlere vakumlanmış olan sucukları, Ambalajı Açılmadan Buzdolabında Son Tüketim Tarihine Kadar Muhafaza Edebilirsiniz.

Açıklama

Esnek, hava geçirmez poşetlere vakumlanmış olan sucukları, Ambalajı Açılmadan Buzdolabında Son Tüketim Tarihine Kadar Muhafaza Edebilirsiniz.

Acılı Sucuk Severler İçin Tadı Damaklarında Kalacağı Doyurucu Bir Lezzet.

Kırmızıbiberin Anayurdu Kahramanmaraş’tan gelen yeni mahsul acı toz kırmızıbiberler, kendimize has baharat karışımı formülümüz ile harmanlanır, Yöremizdeki Yerli Besi

Danaların Etleri ile Antrikot ve Biftek ilave edilerek, baharat ile etin karışım işlemi sağlanır.

İmalat sürecinin, baharatlanmış eti, kıyma aşamasında, bir lezzet vermesi için belirli miktarda tane Sarımsak ilave edilir.

Sucuk Severler!

Acı toz kırmızıbiberli ve sarımsak ilaveli, baharat şöleni ile hazırlanan dana eti ile beraber Fermente ederek imal ettiğimiz bu Geleneksel Fermente Türk Sucuğu Lezzetini, ister mangal keyfi ile ya da sofralarında afiyetle tadıp, güvenle tüketebilirler

Çemen İçermez.

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“Vakumlu Az Acılı Sarımsaklı Fermente Sucuk” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Your email address will not be published. Required fields are marked *